Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TÚRATERV SZERINTI KISZÁLLÍTÁS

TÚRATERV SZERINTI KISZÁLLÍTÁS

Kedves Partnereink! Kedves Vásárlóink!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Titeket, hogy 2022. december 12-től teszt üzemmódban elindítottuk az új, Túraterv alapú Házhozszállításunkat, amelyben kiszállítási feltételeink optimalizálásra kerültek idő- és költséghatékonysági szempontból.

2023. január 2-tól teljes, konzekvens átállással életbe is léptetjük.

Budapestet, Pest megyét és Magyarországot külön színekre osztottuk fel az alábbiak szerint:


A színek nem minden esetben jelölnek azonos napokat!!

Természetesen megmaradnak a díjmentes kiszállítási lehetőségek és a rugalmasságunk is, de a jelenlegi körülmények és legfőképp az üzemanyag tartósan magas ára miatt változtattunk a vásárlási költséghatárokon, a kiszállítási díjakon és a budapesti S.O.S kiszállításnak külön díja került beveztésre.

Az alábbi táblázatban összeszedtük a Túrajárat szerinti szállítási költségeket:

*Pest megyei és Magyarországi kiszállítás esetén új, km alapú szállítási kalkulációt vezettünk be (1 km = 100 Ft és amelyet a Higiénia és Tisztaság Kft. központi címétől a kiszállításra megjelölt címig a leggyorsabb útvonalon számolunk). Valamint a megrendelésen feltüntetett szállítási díj változtatásának jogát fenntartjuk. Amennyiben a kalkulációval kapcsolatban segítségre van szükséged, látogass el a SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS oldalunkra vagy vedd fel velünk a kapcsolatot. Abban az esetben, ha a rendeléseden feltüntetett szállítási díj eltér a számlázandótól és előzetesen nem egyeztettél velünk, úgy mi vesszük fel veled a kapcsolatot a számlázást megelőzően.

S.O.S. KISZÁLLÍTÁS:
Ezt a szállítási módot csak Budapesten tudjuk biztosítani.
Abban az esetben válaszd ezt a lehetőséget, ha nem megfelelő számodra a túrajárat szerinti nap és/vagy azonnal (még aznap) szeretnéd a kiszállítást.
Amennyiben rendelésed nem éri el a 25.000 Ft-ot, úgy a 3000 Ft-os alap kiszállíátsi költség a webshop kosarában és a visszaigazoló email-ben nem lesz feltüntetve, külön lesz felszámítva, csak a számlán fog látszani. Ebben az esetben a szállítási költség 8000 Ft.
Ha 07:30-12:00-ig adod le a rendelésed és a raktárkészletünk is engedi, még aznap kiszállítjuk a megrendelt termékeket.
 A megrendelt termékekből a webáruház visszajelzése szerint nincs raktárkészletünk, akkor egyeztetés szükséges.
A KAPCSOLAT menüpont alatt található elérhetőségeinken vedd fel velünk a kapcsolatot, lehetőség szerint telefonon.

 

Meglévő vásárlóinkat és partnereinket személyesen is tájékozatjuk a változásokról!

Ha bármilyen kérdésetek vagy észrevételetek merülne fe a fentiekkel kapcsolatban, kérlek jelezzétek felénk, hogy mihamarabb javíthassunk az új rendszeren, ha szükséges.

 

Megértéseteket köszönjük,
A HIGIÉNIA ÉS TISZTASÁG KFT. csapata!