Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

HIGIÉNIA ÉS TISZTASÁG KFT.

A Higiénia és Tisztaság Kft. 2011-ben alapított vállalkozás, amely mára kedvező és egyedi árainak, a legtöbb esetben díjtalan és rugalmas kiszállításának, széles és minőségi árukínálatának köszönhetően a higiéniai piac megbízható cégévé nőtte ki magát.

Árukínálatunk lefedi az önkormányzatok, közintézmények, szállodák, vendéglátó egységek, takarítócégek és akár a háziasszonyok teljes körű higiéniai igényét. Legfőbb referenciáink között van Budapest Főváros IX. kerületi - Ferencváros Önkormányzata, Boscolo Hotel - New York Palace, Hisztéria Cukrászda Budapesten, Gyömrőn és Tápiószecsőn, vagy a MAZS tábor Szarvason. Valamint több száz cégnek szállítunk szerte az országban.

Bemutatótermünk, kiskereskedésünk a IX. kerületben, 1094 Budapest, Tűzoltó utca 32/B szám alatt található.

Személyesen, telefonon, emailben, vagy akár megújult webshopunkon áll módunkban a rendeléseket rögzíteni. A megrendelt termékeket pedig a már jól bevált, saját szállítóinkkal vagy PPS futárszolgálattal legkésőbb a rendelés leadását követő munkanapon házhoz visszük.

Forgalmazott márkáink: Tork, Katrin (higiéniai papírok), Diversey, Kiehl, Tana, Lorin, Well Done (professzionális és háztartási vegyszerek), TTS, Vermop (professzionális takarítóeszközök), egyéb háztartási eszközök, hazai gyártású szemeteszsákok, műanyagáruk.

Profilunk közé tartozik a szalvéták egyedi emblémázása, valamint csomagolási munkákat is tudunk vállalni.